Results 1 to 8 of 8

Thread: Editing Telephone Book - Columbus System

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    27
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Editing Telephone Book - Columbus System

    G'day fellow Skoda drivers,

    Does any member know how to edit/delete phone numbers stored in the Phone section of a Columbus Media unit. My vehicle is a Y11, Vrs diesel wagon.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    836
    Thanks
    8
    Thanked 44 Times in 30 Posts

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    27
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you for your advice. I do have the Columbus book and I have read it. What seems to be missing in my program is the tab "update phone book" it does not appear. That why I am asking if there are other ways or is my program faulty. If so how can it be corrected?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    836
    Thanks
    8
    Thanked 44 Times in 30 Posts

    Default

    Hi mate, not sure on that one. Any dealers (that may know what they are doing ) close buy?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    27
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you. Yes there is a Skoda dealer in Newcastle, Audi Newcastle are the service agents. It is strange, because it use to auto save. maybe its the Samsung Galaxy Ace Plus? It has been a problem child since day one.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    836
    Thanks
    8
    Thanked 44 Times in 30 Posts

    Default

    Can you get access to another phone and sync, to see if the menu comes up?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    27
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for all the advice. What I did was to restore the factory settings. That removed the Telephone Book. I then had to re-connect the mobile phone to the Bluetooth and the New Telephone Book installed automatically. That was easier than it was when it was first installed. I do think that an "editing" feature in the Columbus system would be a great idea. I hope that this may help other Columbus users.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    836
    Thanks
    8
    Thanked 44 Times in 30 Posts

    Default

    good find mate... yeah, sometimes it just takes a 'factory reset' or something similar to get a system back to normal!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •